HealthCoach

Uiteraard wilt u met het eiwitdieet een zo goed mogelijk resultaat boeken. De succesfactoren voor het bereiken van uw streefgewicht is een succesvol en effectief dieet programma en persoonlijke begeleiding. Voor deze professionele begeleiding werkt afvallen met eiwitten samen met HealthCoach Janneke Koeman.
Heeft u behoefte aan professioneel persoonlijk advies? Maar heeft u geen tijd om op wekelijks consult te komen bij een diëtist? Of vindt u het lastig een diëtist gespecialiseerd in het eiwitdieet te vinden?

HealthCoach heeft in combinatie met een online weegschaal een uniek concept ontwikkeld! Geen standaard weekmenu’s of advies op basis van een standaard vragenlijst, maar persoonlijk contact doormiddel van e-mail of telefonische consulten.
HealthCoach kan net als een fysiek bezoek hoge kwaliteit van begeleiding aanbieden door middel van de online weegschaal die de healthcoach informatie verschaft over uw gewicht, BMI, vetpercentage en spiermassa.

Lees hieronder meer over HealthCoach Janneke Koeman of kijk op www.healtcoach.nl en geef je op voor online dieetbegeleiding. De consulten kunnen mogelijk worden vergoed via de zorgverzekering ook hiervoor kijk je voor de mogelijkheden op de site van HealthCoach.

Diëtiste Janneke Koeman heeft een vernieuwende visie op de aanpak van overgewicht, want gewicht verliezen gaat verder dan alleen voedingsadvies. Haar visie is gericht op drie peilers: voeding, psyche en beweging.

In 2002 is Janneke afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam aangevuld met met de post HBO opleiding Voeding & Diabetes en de cursus Psychische Begeleiding bij Overgewicht. Door haar eerdere werkervaring kwam Janneke tot de conclusie dat afvallen volgens de reguliere methode niet voor iedereen even effectief is. Cliënten deden precies wat ze werd voorgeschreven maar verloren minimaal hun overtollige kilo’s. Dit resultaat werkt demotiverend voor mensen die meer dan 20 kilo overgewicht hebben.

Na vervolgens ervaring op te hebben gedaan in het geven van voedingsadvies aan duursporters en fitnessinstructeurs wist Janneke vanuit de sportvoeding dat duursporters koolhydraten nodig hebben om aan hun energiebehoefte te voldoen. Krachtsporters daarentegen gebruiken veel eiwitten, proteïne voor hun benodigde spieropbouw.
Uitgaande van deze kennis heeft Janneke zich verdiept in het effect van extra proteïne bij obese mensen en werd enthousiast. Door mensen eerst een groot gedeelte van hun gewicht te laten verliezen krijgen ze een positieve drive, ze zien snel resultaat waardoor het gemakkelijker wordt het dieet vol te houden. Mensen worden zelfs weer enthousiast om te gaan bewegen.

Naast een goed dieet is het belangrijk om het gewicht te behouden. Hierin wil Janneke een coach zijn voor haar cliënten bij het aanpassen van hun leefstijl. De basisregels zijn het beperken van de toegevoegde suikers, voldoende rust en meer bewegen.

Kijk voor meer informatie op: www.healthcoach.nl